Anderledes uge tager til Cuba

tir 09.01.2018 13.37 -- pothu

Anderledes Uge tager til Cuba. Tilmeld dig nu til den spændende uge 5.-8. februar

Son cubano – eller salsa – er cubansk dansemusik. Alle i Cuba kan være fælles i dansen og musikken, hvad enten du er ung, gammel, høj eller lav, indfødt eller turist. På den måde er musikken i Cuba en samlende faktor; det kan være, at du er til hip-hop, heavy eller pop til daglig, men alle danser til son og har en fest.

Ugens hovedaktivitet er fællesorkestret, som ledes af den karismatiske cubanske musiker Carlos Perez. Stemmerne er niveaudelte, så alle elever kan være med – og der stadig er udfordringer til de dygtigste. Ved siden af fællesorkestret er der workshops for slagtøj, strygere og sangere. Meld dig til det, som er relevant for dig.

Torsdag er vi alle samlet om at skabe afslutningskoncerten, som er offentlig, og hvor alle er velkomne som publikum. Sidste år var vi 120, der spillede Beatles. Skal vi være flere i år?

Der er også danseworkshop lige om lidt, og på lørdag skal vi i biografen ! - Læs om det hele i tilmeldingsfolderen.