Fem timers musik i gågaden i Nykøbing

søn 01.05.2016 12.22 -- pothu

Lørdag den 21. maj kl. 10-15 holder Odsherred Musikskole Forårsmusikdag i og ved Ungehuset i Algade, Nykøbing. Forårsmusikdagen består af flere koncerter af hver 35-45 minutters varighed, og de bliver skiftevis afviklet fra Ungehusets cafe-scene indenfor og fra en udendørsscene, som opstilles ved Ungehuset til lejligheden.

Den overdækkede udendørsscene vil byde på de mere voluminøse indslag, som slagtøj, rockbands mm., mens den indendørs scene bliver med musik, som kræver en mere intim atmosfære. En stor del af musikskolens forskellige orkestre, kor, bands og ensembler medvirker.

Man vil bl.a. kunne opleve: Bandet The Claks, bandet CAPO, musikskolens ungdomskor, koret SYNG I SYD, trioen VALLEBO/SVENSSON PROJECT, orkestret FOLKEMUSEN, duoen ROOS/BENTZEN DUO, bandet FØDEVARESTYRELSENS REJSEHOLD, en række vokalsolister samt, strygerelever, klaverelever, guitarelever og blokfløjteelever.

Der er gratis adgang til alle koncerter, og man kan komme og høre så mange, man har lyst til. Ung i Odsherred driver på dagen en lækker café i ungehuset, så der vil være mulighed for at købe drikkevarer og lidt at spise indenfor undervejs.

Se program for dagen.