Legestue for børn og forældre, 2-3½ år

Lad dig inspirere til musikalske aktiviteter med dit barn og styrk dets følelsesmæssige udvikling.

OBS: Holdene i musikalsk legestue for børn 2-5 år og deres voksne holder pause til efter påskeferien.

Se mere her hvis du vil...

Vi hopper og danser, spiller og leger. Gennem musik-, sang,- og bevægelseslege støtter vi barnets musikalske udvikling. Musikkens grundelementer som puls, rytme og dynamik leges ind. Vi bruger stadig faldskærm, tørklæder, rasleæg og andre redskaber for at pirre barnets sanser.

Alternativt kan det være en bedsteforælder, der deltager i det musikalske samvær med sit barnebarn. Den voksne skal være indstillet på at sidde på gulvet og deltage i de musikalske aktiviteter.

I foråret 2018 ligger holdet således:

Højbygård, Højby Hovedgade 67, 4573 Højby, mandage kl. 16.00-16.45 i perioden 22.januar til 30. april (begge datoer inklusive, dog ikke 12. februar, 26. marts og 2. april, i alt 12 gange)