Legestue for børn og forældre, 3½-5 år

Lad mig inspirere til musikalske aktiviteter med dit barn og styrk dets følelsesmæssige udvikling.

OBS: Holdene i musikalsk legestue for børn 2-5 år og deres voksne holder pause til efter påskeferien.

Se mere her hvis du vil...

Vi leger til musik - og med musik. Vi spiller på instrumenter og udforsker klang, puls og rytmer. Måske vi også skal høre hvordan stolen, gulvet eller døren lyder. Sammen går vi på opdagelse i det musikalske univers med lyd, bevægelse og leg.

Alternativt kan det være en bedsteforælder, der deltager i det musikalske samvær med sit barnebarn. Den voksne skal være indstillet på at sidde på gulvet og deltage i de musikalske aktiviteter.

I foråret 2018 ligger holdet således:

Mejeriet i Asnæs, Centervejen 4a, 4550 Asnæs fredage kl. 16.00-16.45 i perioden 26. januar til 4. maj (begge datoer inklusive, dog ikke 16. februar, 30. marts og 27. april, i alt 12 gange).