Odsherred Musikskole går i biografen

tir 22.05.2018 13.53 -- pothu

En hel dag med masser af musik i Vig Bio

Lørdag den 26. maj kl. 10-14.30 holder Odsherred Musikskole Forårsmusikdag i Vig Bio. Forårsmusikdagen består af flere koncerter af hver 15-30 minutters varighed, og de bliver skiftevis afviklet i biografsalen og i Vig Bios café-område. I biografsalen kan man opleve de mere støjende indslag, som slagtøj, rockbands mm., mens café-scenen bliver med musik i en mere intim atmosfære. En stor del af musikskolens forskellige orkestre, kor, bands og ensembler medvirker.

Man vil bl.a. kunne opleve: Musikskolens ungdomskor, Ung i Odsherreds sangworkshop, koret ’Syng i Syd’, bandet ’FDK Band’, orkestret ’Folkemusen’, trioen ’Vallebo Project’, bandet The Experience samt en række vokalsolister, guitarelever og tværfløjteelever.

Der er gratis adgang til alle koncerter, og man kan komme og høre så mange, man har lyst til. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og lidt at spise indenfor undervejs.

se programmet via dette link:  Forårsmusikdag 2018 program