Odsherred Musikskole i Danmarks største musiktræf 6. maj

ons 04.04.2018 10.18 -- pothu

Med 266 koncerter og over 6.000 medvirkende på 16 scener, giver Musikskoledagene i Tivoli 2018 både Vig Festival og Roskilde Festival baghjul - i hvert fald i form af antallet af koncerter, grupper og solister. Odsherred Musikskole er selvfølgelig med, op mod 50 elever fra Odsherred optræder om søndagen, den 6. maj.

Det store musikalske events renommé er nået helt til ambitiøse skoler i Grønland og Spanien, som også får lov at bidrage til de musikalske løjer i år. Musikskoledagene bliver erfaringsmæssigt overværet af 50.000 publikummer fra ind- og udland.

Tre ensembler fra Odsherred
Besøger man eventen om søndagen, kan man stort set hele dagen høre elever fra Odsherred Musikskole: På ’Den grønne scene’ kan man høre North West Percussion kl. 12.30, kl. 13.45 spiller folkemusikorkestret Folkemusen i ’Alpehytten’. Kl. 19.40 bliver det ’Det Femifantastiske Orkester’s tur, i ’Orangeriet’, som ligger ud mod Tivoli Søen. Orangeriet vil i år huse en masse musikskoleelever, der skriver deres egen musik. Musikskoledagene har nemlig som noget nyt sat ekstra skub i skaberglæden ved at udskrive sangskriverkonkurrencen ’Min Sang’ Det vil udmunde i fire vindersange, som afsløres af en jury, med bl.a. produceren Kill J og Thomas Steengaard, der netop har vundet det tyske Eurovision.

Kulturminister Mette Bock holder tale og uddeler priser
Danmarks kulturminister, Mette Bock, deltager til Musikskoledagene samme dag som Odsherredeleverne, hvor hun på Plænen søndag kl. 14.40, holder årets tale til musikskoleområdet, og derefter uddeler årets musikskolepriser.