Skabende lørdag den 6. april - desværre AFLYST

tor 21.03.2019 10.45 -- pothu

Musikskolen inviterer til en lørdag med den skabende proces i fokus !

Tilbuddet er rettet til øvede musikskoleelever fra 12 år , som har gået til undervisning i mindst 3 år på Odsherred Musikskole, Musisk Skole i Kalundborg eller på Musikskolen Holbæk.

Denne lørdag er den sidste i denne omgang ud af en række på tre lørdage. Det er helt gratis at deltage. Vi sørger endda for mad og drikke.

Eleverne bliver ført gennem dagen af Tineke Noordhoek og Mathias Wedeken.

Lørdag den 6. april kl. 10-16 på Mejeriet, Centervejen 4a, 4550 Asnæs i lokale 1 i stuen.

Vi arbejder med følgende temaer:

Komposition:        Vi ser på en metode for at “oversætte” vores navn til en melodi. Denne melodi leger vi videre med og ser, hvad den kan udvikles til.
Sangskrivning:      Hvis du går med en sang i hovedet og kunne bruge hjælp til at lave den færdig, eller hvis du vil i gang med sangskrivning, men ved ikke hvor du skal starte.
Improvisation:      Pludselig skal man “spille solo”- men hvordan gør man?

Tilmeldingsfrist 31. marts på musikskolen@odsherred.dk

Se Invitation til Skabende Lørdage