Tilbud for 4. & 5. klasse på Egebjerg Skole

ons 09.03.2016 12.01 -- pothu

Musikskolen har som fortsættelse af et netop afsluttet 'musikpalet-projekt' skabt et nyt tilbud for elever fra 4. og 5. klasse på Egebjerg Skole, som har fået lyst til at prøve kræfter med at 'gå til spil'. I det nye tilbud vælger man et instrument, som kan være enten blokfløjte, guitar eller violin. Man undervises i det valgte instrument 6 gange i skoletiden før kl. 13. Lederen på Egebjerg Skole har givet grønt lys til, at eleven kan 'gå fra klassen' for at komme til spil, såfremt det bliver med forældrenes samtykke. Lektionerne bliver af 15 minutters varighed på 6 torsdage i perioden 7. april til 26. maj. Læreren er Finni Michael Christensen. Man kan melde sig til tilbuddet via denne hjemmeside. Vælg 'Tilmelding og vilkår' i menuen til venstre og følg vejledningerne. Tilbuddet findes undervejs i kategorien 'Instrumentalt og sang'.