Verdensomspændende klimaaktion - med fællessang og musik

tir 24.11.2015 10.29 -- pothu

KLIMADEMONSTRATION SØNDAG 29. NOVEMBER KL. 14, TORVET, ALGADE, NYKØBING SJ.

De fleste børn og unge er optagede af klodens klimaforandringer. Måske mere nu end nogensinde før. Mange beskæftiger sig også med emnet i skolerne. Man kan føle sig magtesløs, men vi kan alle gøre en forskel.

På søndag kan du deltage i et arrangement, som er en del af en verdensomspændende klimademonstration arrangeret af bl.a. organisationen Avaaz, som optakt til klimakonferencen i Paris i næste måned. Sidste år mødte hundredetusindvis af mennesker op til en tilsvarende aktionsdag - i storbyer over hele verden.

Til arrangementet bliver der også meget musik, bl.a. optræder elever fra musikskolen, ligesom alle deltagere får mulighed for at synge med i fællessangen "Do it Now", en sang for klimaet, som du kan høre her: