En del af Odsherred Kommune

Copenhagen Phil – gratis koncert for børn og unge under 18 år

man 24.11.2014 11.02 -- pothu

Foto: Sussie Ahlburg

Det store symfoniorkester Copenhagen Phil spiller den 4. december 2014 en af sæsonens helt store koncerter i Sorø Hallen. Og orkestret har fornemt besøg af et af dansk musiklivs helt store talenter og modtager af Kronprinsparrets Kulturpris: Cellisten Andreas Brantelid.

Den 4. december bliver en ikke helt almindelig aften i Sorø. Til at sætte kulør på vinterkulden kommer nemlig et af Danmarks allerstørste klassiske talenter, cellist Andreas Brantelid, sammen med de hele 70 musikere i Copenhagen Phil. Brantelid er solist i Elgars hjerteskærende smukke Cellokoncert – samme værk, som han debuterede med orkester med som kun 14-årig.

Andreas Brantelid er født i 1987, men er trods sin unge alder godt på vej mod en international karriere som én af Skandinaviens førende cellister. Han er medlem af Lincoln Society i New York, hvor han regelmæssigt giver koncerter. Og så har han givet koncerter med symfoniorkestre i en række af Europas største koncertsale i bl.a. London, Bruxelles, Salzburg, Wien, Stockholm og Amsterdam. Andreas Brantelid har været medlem af BBC’s New Generation Artists program og har vundet et hav af fornemme priser, bl.a. Kronprinsparrets store Kulturpris.

Andreas Brantelid spiller hovedrollen i Elgars smukke Cellokoncert – et stykke musik, der er anerkendt som et af hovedværkerne for cello. Til at styre slagets gang står den engelske dirigent Stefan Asbury på dirigentpodiet. Asbury rejser rundt i hele verden og dirigerer verdens førende orkestre. Denne sæson har han bl.a. din debut med London Philharmonic, men nu er tiden altså kommet til Copenhagen Phil. Foruden Elgars Cellokoncert dirigerer Stefan Asbury denne aften også Debussys stemningsfulde La Mer, Nuages og Fêtes fra Nocturnes samt Brittens Four Sea Interludes med Copenhagen Phil.
 

PRAKTISK INFO

HIMMEL OG HAV

Torsdag 4. december 2014 kl. 19:30

Sorø Hallen

Dirigent / Stefan Asbury

Solist / Andreas Brantelid, cello

Debussy / Nuages og Fêtes fra Nocturnes

Elgar / Cellokoncert

Britten / Four Sea Interludes

Debussy / La Mer
 

Lokalarrangør / Sorø Musiske Skole

Pris / 125 kr. /gratis under 18 år (husk legitimation)

Billetsalg:

https://billetto.dk/da/copenhagen-phil-m-andreas-brantelid

klik på 'FIND BILLETTER' og indtast koden : Musik øverst så er der både mulighed for at købe til de voksne og få billetten gratis, hvis du er under 18.

Er der tvivl om alderen i døren, kan man risikere at skulle fremvise legitimation.