Talent på Spil 2015 - Lokal konkurrence

fre 20.03.2015 12.19 -- pothu

Den 8. april kl. 19 vil 17 talentfulde elever fra Odsherred Musikskole vise deres kunnen frem for publikum og for et dommerpanel, som skal afgøre, hvem af dem, der skal gå videre til finalen i Talent på Spil, som foregår den 19. maj på Elværket i Holbæk.

Ved den lokale udvælgelseskonkurrence, som foregår på Mejeriet i Asnæs, vil dommerpanelet bestå af Rasmus Grosell fra Den Rytmiske Højskole, komponisten, korlederen og pianisten Anna Karina Berg samt musikskoleleder Bjørn Monberg. De to finalister, der skal findes i Odsherred får – udover pladser i finalen – en kontant præmie på 2.000 kr.

Der er således lagt op til en spændende aften med store musikalske oplevelser med de 16 deltagere, som fordeler sig med otte sangere, to pianister, en violinist, en saxofonist og fem slagtøjsspillere.

De to deltagere, som efter den lokale konkurrence i Odsherred går videre til konkurrencens finale, skal dér dyste med yderligere fire finalister fra hhv. Holbæk og Kalundborg Musikskoler om den fine titel som vinder af Talent på Spil 2015 samt et præmiebeløb på 15.000 kr. Ved finalen er der også kontante præmier til 2. og 3. pladsen på hhv. 10.000 og 5.000 kr. Den store finale bliver med Henrik Goldschmidt og Cæcilie Norby som dommere. Dommerne giver, på finaleaftenen, hver deltager en skriftlig udtalelse om niveau og udviklingspotentiale.

Om Talent på Spil

Talent på Spil er en konkurrence for musikskoleelever med det formål at støtte musikalske talenter i Nordvestsjælland. Konkurrencen er for solister (evt. m. akkompagnement) som ikke er fyldt 20 år. Konkurrencen er et samarbejde mellem Sparekassen Sjælland, Nordvestnyt og de tre kommunale musikskoler i Kalundborg, Odsherred og Holbæk.