Tilmeldingen til sæson 2020-2021 er åben for alle - tilmeld dig nu !

tor 28.05.2020 16.54 -- pothu

Tilmeldingen til den kommende sæson er nu åben for alle elever !

For tilmelding til optagelse ved skoleårets start, er fristen normalt primo maj måned. I disse coronatider har vi dog suspenderet alle tilmeldingsfrister, og man kan melde sig når som helst. Hvis du gerne vil gå i musikskole, er det en god ide at tilmelde dig så hurtigt som muligt, da vi optager elever i den rækkefølge de er tilmeldt.

Vi forventer at få plads til alle, men det værste der kan ske er, at du kommer på venteliste, og det er både gratis og uforpligtende at stå på ventelisten, til der bliver en plads.

Tilmeldingen foregår elektronisk via denne hjemmeside. Du finder den elektroniske tilmelding i menuen til venstre under ”Tilmelding og vilkår”.

Musikskolens sædvanlige hold af professionelle musikere og musikpædagoger garanterer for højt fagligt udbytte - og glæder sig til at dele musikken med dig!

Har du spørgsmål, som du ikke finder svar på her på hjemmesiden, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på 59 66 62 30 eller musikskolen@odsherred.dk